/
/
Uppblåsbar Loungesoffa SoftyBag

Uppblåsbar Loungesoffa SoftyBag

699 kr

Hårda klippor, stickigt gräs, klumpiga solstolar eller sand överallt. Vad föredrar du? Ofta är det mellan dessa alternativ vi tvingas välja när vi vill spendera lite tid på stranden, på picknicken eller på utomhusbion. Men nu slipper du obekväma (och kanske ibland smärtsamma) positioner! Vad sägs om en uppblåsbar loungesoffa? Snygga SoftyBag ser till att du har det bekvämt vart du än befinner dig!

Men vad jobbigt att blåsa upp den där stora soffan, tänker du säkert nu. Vi kan gladeligen meddela att du endast behöver svepa den nästan viktlösa säcken fram och tillbaka för att ”fånga in” luften sedan rullar du enkelt ihop kanten och fäster spännet. Eftersom säcken är fylld med luft formar den sig precis efter ditt tycke. Använd den som en skön solsäng (på land eller i vatten) eller varför inte dela med dig och låta dina närmaste vänner få plats på ett hörn när du använder den som soffa?

SoftyBag kan placeras nästan överallt tack vare det tåliga nylonet och finns i många olika färgalternativ. Smidiga fickor håller ordning på dina småsaker och dessutom tar SoftyBag minimal plats i din packning när den ligger ihoprullad i den tillhörande påsen som är inkluderad. Komfort vart helst du önskar med andra ord!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Uppblåsbar Loungesoffa SoftyBag”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter