/
/
Tinitell Mobiltelefon för Barn

Tinitell Mobiltelefon för Barn

1,499 kr

Att alla föräldrar är rädda om sina älskade barn är knappast något som är nytt. Hade man kunnat hade man säkerligen haft ögonen på dem 24 timmar om dygnet! Men att smyga runt i buskarna för att hålla koll på ditt barn är ju ganska tidskrävande och dessutom gissar vi på att ditt barn inte direkt uppskattar att ha sina beskyddande föräldrar ständigt inom synhåll. Nu finns dock en lösning på detta problem och en riktigt smart sådan dessutom – nämligen Tinitell Mobiltelefon för Barn!

Framtiden är sannerligen här. Tinitell är en barnsligt lättanvänd mobiltelefon i form utav en handledsklocka. Genom denna kan du alltid nå ditt barn, vart det än befinner sig, och ditt barn kan alltid ringa upp dig. Dessutom har Tinitell en inbyggd GPS så att du alltid ska kunna se vart ditt barn befinner sig i realtid. Det enda du behöver göra är att installera Tinitells app i din smartphone och ansluter barnets mobiltelefon till den. I appen kan du även ställa in de telefonnummer som ditt barns Tinitell ska kunna kommunicera med.

Det är inte ovanligt att barn plötsligt byter planer och hamnar på omvägar. Barnet har trots allt en sprudlande nyfikenhet som gör att de alltid är redo för nya spännande äventyr. Med Tinitell kan ditt barn alltid snabbt ringa och berätta att de följer med en kompis hem eller att de ska gå och köpa en glass efter skolan. Du som förälder kan alltid ringa och fråga vad som står på om ditt barn befinner sig på en oväntad plats eftersom du med hjälp av Tinitell kan se barnets exakta position. Med andra ord får du på sätt och vis hålla ett öga på ditt barn konstant – utan att behöva köpa en kikare och klä ut dig till spion.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tinitell Mobiltelefon för Barn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter