eb795cbc171ef274ef633eb9b83f95c6

Sugru Reparationsmassa

159 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Vi kan vara hur lyckliga som helst. Vi känner att världen ligger framför oss och att ingenting kan stoppa oss. Men så händer något som får oss att snabbt tänka om. Det kan vara ett hål i din favoritsko. En viktig sladd som spricker. Ditt barns favoritleksak som plötsligt går sönder. En liten sak som kan få ner dig på jorden på några få sekunder. Du känner hur din lycka promenerar iväg och hur din ilska bubblar upp i magen. Om det ändå fanns något som hjälpte dig undvika denna jobbiga känsla av irritation. Silvertejp fungerar ju tyvärr inte på allt. Men den smarta reparationsmassan Sugru fungerar dock på det allra mesta!

Supergummit Sugru förenklar din vardag

Sugru är en fantastisk uppfinning. Denna smarta lagningsmassa gjord av silikongummi kan laga och förbättra det mesta. Sugru formar sig precis som du önskar och lagningsmassan fäster på de flesta ytor. Man kan helt enkelt beskriva Sugru som en liten räddare i nöden när tålamodet börjar tyna bort.

När du öppnar Sugru-förpackningen liknar massan en blandning mellan lera och häftmassa, den är både mjuk och formbar samtidigt som den är stark och slittålig. Efter att du sedan använd Sugru för att laga en trasig leksak, en krok eller en sprucken sladd kommer massan sedan att härdas och förvandlas till en superstark lagningsmassa som inte bara är tålig och flexibel, den är även vatten- och värmetålig! Vi rekommenderar att ge bort supermassan Sugru till någon som ofta behöver laga saker och som inte alltid har det tålamod som behövs. Sugru kan då vara en riktig hjälte i de irriterande vardagsmomenten!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sugru Reparationsmassa”