/
/
Star Wars BB-9E by Sphero Appstyrd Droid

Star Wars BB-9E by Sphero Appstyrd Droid

1,699 kr

De flesta Star Wars-fantasterna är bekanta med den omtyckta droiden BB-8. Denna lilla, men världskända, robotkompis har fångat mångas hjärtan genom åren och det är inte svårt att förstå varför. Men nu har en ny droid tagit plats på banan. Direkt ifrån Star Wars-filmen ”The Last Jedi”, låt oss presentera en droid ifrån den mörka sidan – BB-9E!

Utforska galaxen med droiden BB-9E

Du kommer knappast att behöva leta efter droiden BB-9E, utan det är snarare den som kommer leta efter dig. Star War-roboten BB-9E är en droid ifrån den mörka sidan som utvecklats av Sphero och som enkelt styrs med hjälp av en app i din smartphone. Appen är gratis att ladda ner och den fungerar både för Android och iOS. Anslut BB-9E till din telefon med hjälp av bluetooth och styr robotens minsta rörelser med hjälp av appen. Tillsammans kan ni utforska galaxen och ikoniska rymdskepp, både med hjälp av holografisk simulering och underhållande spellägen. På så sätt kan du hålla din nya kompis BB-9E på topp.

Droiden kan dessutom interagera med de andra appstyrda robotarna BB-8 och R2-D2 och skulle du titta på Star Wars-filmerna tillsammans med BB-9E kommer du notera hur den reagerar på de olika filmsekvenserna. Bättre sällskap under Star Wars-kvällen kan man knappast hitta. Droiden BB-9E är därmed en perfekt present till den hängivne Star Wars-älskaren!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Star Wars BB-9E by Sphero Appstyrd Droid”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter