/
/
Snug Rug Outdoor

Snug Rug Outdoor

449 kr

Har du hört talas om en Snug Rug någon gång? Om du har det, vet du säkert att det är en väldigt mysig filt som värmer den frusne lite extra under de årets kyligare dagar. Dock finns ju endast Snug Rugs för inomhusbruk. Eller…? Nej, för vi presenterar nu stolt Snug Rug Outdoor, som precis som namnet avslöjar, är en minst lika gosig filt som är helt och hållet anpassad för att användas utomhus! Funktionalitet med en hög mysfaktor, skulle vi välja att kalla det.

Snug Rug Outdoor är den perfekta kamraten att ta med sig på campingen, fisketuren eller vandringen. Den håller dig både varm, tack vare sin fleecefodrade insida, och torr då utsidan är vattentät. Och sätter du på dig den medföljande vattentäta hatten är du hundra procent redo för vad utomhuslivet har att komma med! Filten knäpps smidigt i ryggen så den slipper glida av dig konstant, som många andra filtar gör och dessutom hittar du en praktisk ficka på framsidan av filten där du kan värma händerna eller lägga dina käraste ägodelar. Med andra ord finns det inte längre någon ursäkt för att inte ge dig ut på en härlig utflykt i vår fantastiska natur.

Det finns ju trots allt inget dåligt väder, bara dåliga kläder, eller hur? På med din Snug Rug Outdorr och ge dig ut i naturen!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Snug Rug Outdoor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter