/
/
Smart Rope

Smart Rope

895 kr

Ärligt talat, ibland känner man helt enkelt bara inte för att packa väskan och pallra sig iväg till gymmet. Kanske lockar det heller inte att snöra på sig skorna och ge sig ut i löparspåret. Att yoga i vardagsrummet är inte riktigt heller din grej. Tänk om det fanns en rolig och pulshöjande träningsform som du kunde utföra precis där du befinner dig… Grattis! Nya Smart Rope finns alltid redo till hands!

Att hoppa hopprep är inte bara en otroligt bra träningsform utan du kan även utföra den när du vill, vart som helst. Ett hopprep tar inte mycket plats i väskan. Men just detta hopprep är inte riktigt som alla andra – det kan nämligen jämföras med en träningskompis som håller koll på din prestation! Eftersom du själv bör ha ett bra fokus när du tränar är det mycket smidigare att låta någon annan hålla reda på din aktivitet.

Magnetsensorerna och de inbyggda LED-lamporna i repet skapar en illusion av en display som visar antalet hopp mitt framför dina ögon! Hur coolt låter inte det? Inte nog med detta, anslut ditt Smart Rope till din smartphone via Bluetooth så du kan följa din aktivitet och träningsstatistik. Varför inte sätta träningsmål, få tips om olika typer av pass eller kanske utmana dina vänner? Med Smart Rope blir det ett nöje att komma i form!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Smart Rope”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter