/
/
SKAM T-shirt

SKAM T-shirt

179 kr

Har du hört och sett en mängd norska referenser på senaste? Få kan ha missat årets kanske största trend när det gäller TV. Serien SKAM har minst sagt tagit Sverige med storm och om du är en riktig SKAM-älskare är du sannerligen i gott sällskap. Varför inte, som så många andra har gjort, visa din kärlek till denna norska ungdomsserie med en riktigt snygg t-shirt?

Hejar du på Noora och Williams kärlekssaga? Eller kanske tycker du att William är en riktig føkkboy? Kanske är ditt favoritpar Even och Isaak? Oavsett vilka dina SKAM-favoriter är så lovar vi att det finns en tryckt t-shirt som speglar just dina åsikter om denna förtrollande TV-serie. Skulle du inte vara särskilt insatt i SKAM (serr?) kanske du har en nära vän eller släkting som har sträcktittat igenom serien ett flertal gånger. Då kan vi garantera att denna t-shirt är den perfekta presenten att ge bort.

Du hittar ett urval av sköna t-shirtar, gjorda av mjuk bomull, med olika tryck som alla representerar din SKAM-kärlek. Designen är enkel och stilren med ett svart tryck på vita t-shirts. Med andra ord är detta ett helt självklart plagg för dig som bara inte kan få nog av SKAM!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SKAM T-shirt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter