/
/
Sjöjungfru-Filt

Sjöjungfru-Filt

349 kr

Om du regelbundet befinner dig online har du säkert lagt märke till en del sjöjungfrur lite här och var. Ofta ligger de i mysiga soffor och gosar, kanske med en bok eller en laptop. Vi talar såklart inte om en riktig sjömänniska (det hade förmodligen inte varit så väldoftande att placera i en soffa), utan vi talar om den kända sjöjungfrufilten gjord av mjuk ull! Har du ingen aning om vad vi pratar om? Då har du missat något riktigt snyggt. Låt oss uppdatera dig.

En av de största trenderna under de senaste månaderna har varit en filt i form av en sjöjungfrufena. Inte bara mysigt, mjukt och snyggt utan även mycket bildvänligt. Faktum är att sociala medier fullkomligt svämmar över med bilder då denna sjöjungfrufilt fungerar som rekvisita. Och det är inte svårt att förstå varför. Den är ju trots allt iögonfallande vacker samtidigt som dess unika tubform håller dina ben och fötter varma under även det kallaste vinterrusket. Det är svårt att tänka sig en bättre kompanjon när du planerar en helkväll med soffmys.

Filten är tillverkad i mjuk och varm ull (eftersom riktiga fiskfjäll inte är särskilt lätta att sticka en mysig filt av) och utformad som en tub. Halvvägs upp finns en öppning så du enkelt kan sticka in dina frusna ben och fötter i den fiskfjällsstickade kapseln. I ändan av filten finns en vacker stickad fena som sätter klass på soffmyset. Vem har sagt att man inte kan mysa med stil? Sjöjungfrufilten är en perfekt present till den frusne eller till den som helt enkelt älskar att koppla av i soffans bekväma famn.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sjöjungfru-Filt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter