/
/
SitPack Hopfällbar Pall

SitPack Hopfällbar Pall

449 kr

Har du någon gång varit ute i naturen och bara känt hur du vill ta en paus? Dock är det inte alltid enkelt att slå sig ner och njuta av sina omgivningar om underlaget är blött, lerigt eller hårt. Att bli blöt, smutsig eller få ont i ryggen, bara för att man vill koppla av lite, är ju knappast optimalt. Kanske befinner du dig på en fisketur, på campingen eller på en festival och behöver något att sitta på? Samtidigt orkar du inte släpa runt på otympliga stolar vart du än går. Som tur är har vi hittat en lösning för dig som är trött på detta problem. Låt oss presentera SitPack Hopfällbar Pall – räddaren i nöden för trötta fötter och ömma ryggar!

Säg hejdå till trötta fötter och ömmande ryggar

Vi spenderar timmar med att köa, stå och vänta. Detta eviga stående är inte direkt snällt mot våra stackars ryggar och fötter och visst ska man ta hand om sin kropp. Men nu finns det en snäll lösning mot dessa problem. Ta med dig den hopfällbara pallen Sitpack och vila kroppen när och var som helst!

När Sitpack är hopfälld ser den bara ut som en oskyldig liten cylinder (lika liten som en 50 cl aluminiumburk), men så fort du packar upp den förvandlas den till en bekväm avlastningsplats för trötta ryggar och fötter. Därmed är Sitpack en utmärkt, och framförallt smidig, kompanjon att ta med sig på campingen, vandringen eller på festivalen!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SitPack Hopfällbar Pall”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter