/
/
Sing4Fun Karaoke Microphone Speaker

Sing4Fun Karaoke Microphone Speaker

495 kr

Vad vore en riktig fest utan karaoke? Inte lika festlig skulle vi säga! Dock kan det ju kännas lite jobbigt att släpa runt en klumpig karaokemaskin till de olika festerna och dessutom är en hel maskin faktiskt trots allt lite old school.

Vad sägs om en trådlös karaokemikrofon istället? Vi ger dig Sing4Fun Karaoke Microphone Speaker! Inte nog med att detta är en mikrofon, det är även en högtalare och ansluter du din smartphone via Bluetooth kan du spela upp låtar samtidigt som du sjunger. Mycket smidigare, eller hur? Man kan aldrig ta bort själva karaoken ifrån festen, det tror jag vi alla kan hålla med om, men man kan ju sjunga karaoke på nya sätt. Med denna smidiga mikrofon kan du ta med dig karaoken vart som helst, eftersom den tar minimal plats i väskan. Plocka fram den när du känner att tajmingen är rätt och låt sällskapet bryta ut i skönsång! Sing4Fun Karaoke Microphone är den perfekta presenten till sångfågeln och kommer garanterat sprida glädje var än den plockas fram. För vem blir egentligen inte glad av att sjunga?

OBS! Det finns risk att allsången kan pågå till långt in på småtimmarna, så förvarna grannar i förväg. Eller varför inte bjuda in dem?

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sing4Fun Karaoke Microphone Speaker”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter