/
/
SelfieFeet Fjärrutlösare för Mobilen

SelfieFeet Fjärrutlösare för Mobilen

249 kr

En sak är säker och det är att selfies inte kommer att bli omodernt någon gång snart. Därför kan det vara bra att utrusta sig själv med de rätta hjälpmedlen. Hittills har vi smarta stativ och smidiga selfiesticks dykt upp på marknaden, vilket har hjälpt selfie-fotograferna en hel del. Men som vi alla vet så dyker endast nyare och bättre lösningar upp med tiden och det är hög tid att lägga selfiesticken och stativen åt sidan och lämna plats åt den nyaste varianten – SelfieFeet!

Fånga den perfekta vinkeln

SelfieFeet är en revolution för dig som känner att dina armar inte räcker till. Missa aldrig den perfekta selfievinkeln med nya SelfieFeet som du enkelt fäster på din fot. Du kan självklart även fästa denna smarta anordning runt andra föremål och dessutom har den ett mobilfäste för din bil. Här snackar vi ett mångsidigt selfie-hjälpmedel.

Att använda armar och händer för att fota selfies är så ute. Hur många av oss har inte stått där med krampande armar för att försöka fånga den där perfekta vinkeln? Och även om resultatet blir bra så finns alltid den där förargliga armen (eller selfiesticken) med i bild. Inte så charmigt längre, eller hur? Nej, nu är det dags för foten att ta lite ansvar. Genom att fästa SelfieFeet på din fot och använda dig av den medföljande fjärrkontrollen kan du snabbt och enkelt uppnå den perfekta selfien. Du kan även hitta nya, coola vinklar genom att till exempel fästa din SelfieFeet runt din handled, runt flaskor eller i bilen. En perfekt present till den som är en självutnämnd selfiekung eller selfiedrottning!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SelfieFeet Fjärrutlösare för Mobilen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter