/
/
Poolmadrass Donut Jordgubb

Poolmadrass Donut Jordgubb

199 kr

Sommaren är aldrig långt borta! Antingen är det sommarsäsong i Sverige eller så finns nästa solsemester bara ett klick bort. När man väl befinner sig i värmen kan det dock vara svårt att vara helt nöjd. Det kan antingen vara för varmt i luften och för kallt i vattnet. Detta är ett vanligt problem och vissa är helt enkelt lite för frusna för att kasta sig i den (för dem) iskalla poolen eller havet. Vore det inte skönt att kunna komma åt det där läget som är helt lagom, precis mellan varmt och kallt?

Nu kan du det! Det enda du behöver är en poolmadrass som du kan använda för att flyta omkring på ytan, precis mellan den varma luften och det kyliga vattnet. Vill du flyta runt med stil bör du definitivt satsa på denna poolmadrass i formen av en donut. Donuten är dessutom i jordgubbssmak, som man enkelt kan se tack vare dess härligt somriga, rosa färg. Tyvärr har någon redan tagit en tugga av denna till synes delikata donut, men det påverkar självklart inte dess flytförmåga.

Ta plats i din donut, ta med dig din favoritbok, sätt på dig solglasögonen och ge dig iväg på ytan! Se dock till att ha lite koll på omgivningen, särskilt om du befinner dig på det öppna havet. Det är lätt att fastna i den underbara tillvaron och senare märka att man är mitt ute på havet!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Poolmadrass Donut Jordgubb”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter