/
/
Noke Appstyrt Hänglås

Noke Appstyrt Hänglås

699 kr

Hur många av oss har någon gång hittat ett hänglås men ingen nyckel? Dessa små nycklar som verkar ha en egenskap att försvinna direkt man tar blicken ifrån dem. Hänglås har funnits länge, ända sedan romartiden, och ni kan ju bara tänka er hur många nycklar som försvunnit genom åren! Hade romarna använt sig av Noke Appstyrt Hänglås hade de garanterat haft fler öppna dörrar.

Säg hej då till små nycklar och ge plats för detta appstyrda hänglås! Du ansluter Noke direkt till din smartphone via Bluetooth och du behöver inte ens plocka upp telefonen ur fickan för att öppna låset. Du kan även dela behörigheten till låset med andra och får en tydlig historik över när och var låset använts. Men tänk om mobilen får slut på batteri eller om den inte fungerar? Det är ingen fara, du kan låsa upp Noke med en rad klick på bygeln.

Kanske har du en vän som alltid hänger på gymmet och inte orkar hålla reda på sina små nycklar mellan maskinerna eller en bekant som gillar att resa men som aldrig hittar nycklarna till resväskan? Noke Appstyrt Hänglås är den perfekta presenten!

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Noke Appstyrt Hänglås”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter