/
/
MicroBot Push Smart Fjärrströmbrytare

MicroBot Push Smart Fjärrströmbrytare

699 kr

Vi har mycket att tacka den tekniska utvecklingen för. Det är sällan vi funderar över hur fantastiskt det är att så mycket kan hända bara genom ett enkelt knapptryck, oavsett om det är tangentknapparna på din dator eller knappen som startar din tvättmaskin. Världen är helt enkelt fylld av magiska knappar! Dock finns det ju en del knappar här och var som är lite extra besvärliga. Det kan till exempel vara den där lampknappen som sitter precis bakom soffan eller knappen till skrivaren som gömmer sig långt inne i skrivbordets förlorade land.

Vi har nu en lösning på detta irriterande problem och lösningen heter MicroBot Push. Denna smarta fjärrströmbrytare kan liknas vid en förlängd arm (eller snarare ett förlängt finger) och hjälper dig med krångliga knapproblem via en app som du installerar i din smartphone. Låt oss kalla MicroBot Push för ett appstyrt robotfinger som startar din kaffebryggare eller tänder den där besvärliga lampan åt dig – direkt via din mobil. Snacka om bekvämlighet!

Det enda du behöver göra är att montera MicroBot Push över den knapp som du vill styra med hjälp av de fästkuddar som du får med och ladda ner appen. MicroBot Push är dessutom kompatibel med flera olika sorters knappar vilket gör att detta smarta robotfinger kan hjälpa dig i många situationer. Fixa ett smart hem med innovativa MicroBot Push!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MicroBot Push Smart Fjärrströmbrytare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter