/
/
LuminAID Halo Uppblåsbar Solcellslampa

LuminAID Halo Uppblåsbar Solcellslampa

199 kr

Har du en vän, partner eller familjemedlem som alltid är ute och campar någonstans? Eller kanske har du många gånger noterat hur personen klagar på irriterande strömavbrott som lett till både frustration och kanske till och med en del olyckor? Vi kan nu erbjuda en lösning som gör sig perfekt som en present till just denna person, nämligen LuminAID Uppblåsbar Solcellslampa!

Skapar ljus av ljus

Denna smarta uppfinning må inte se mycket ut för världen, men dess funktion är sannerligen imponerande. LuminAID kanske ser ut som en helt vanlig, platt påse, men om du blåser upp den och placerar den i solen i bara några timmar har du en lampa som inte bara lyser upp, utan som även är supermiljövänlig! Som du säker förstår är LuminAID därför en fantastisk kompanjon att ha med sig på campingsemestern. Den är även en räddare i nöden vid irriterande strömavbrott. Man kan säga att det är en helt lysande uppfinning, inte sant?

Så fort du blåser upp nämligen LuminAID Uppblåsbar Solcellslampa så har du en stabil och miljövänlig lampa som lyser upp i ditt mörker. Ladda lampan i bara tio timmar så håller ljuset i hela tolv timmar. Med andra ord är denna uppfinning perfekt för dig som ofta är ute i naturen och vandrar eller campar. Använd den som läslampa, lykta eller som ficklampa. Visste du att människorna bakom LuminAID kom på denna briljanta uppfinning efter jordbävningskatastrofen i Haiti? Sedan dess har de bistått med sitt ljus vid andra naturkatastrofer som orsakat strömavbrott. Så ge bort en smart solcellslampa och lys upp i mörkret du också!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LuminAID Halo Uppblåsbar Solcellslampa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter