/
/
Lomography Konstruktor Bygg Din Egen Kamera

Lomography Konstruktor Bygg Din Egen Kamera

399 kr

I dagsläget är det mer hippt än någonsin att tillverka sina egna saker. Vi odlar våra egna grönsaker, bakar vårt eget bröd, fixar våra egna inredningsdetaljer och bygger ihop coola möbler. Att vara unik är något vi gillar helt enkelt! Känner du någon som gillar att fixa ihop prylar på egen hand? Då har vi den coolaste presenten! Med denna Lomography Konstruktor kan du faktiskt bygga ihop din helt egna kamera. Hur häftigt låter inte det egentligen?

Med detta kit kan du alltså snickra ihop din helt egna fungerande kamera på bara några timmar! Och är det egentligen inte lite häftigare att kunna säga att man byggt ihop sin kamera själv, istället för att säga att man köpte den i någon elektronikaffär? Det tycker i alla fall vi! Dessutom kommer du få en helt ny insyn i kamerans olika funktioner och alla delar bakom det färdiga fotografiet. Med skruvmejseln som medföljer skruvar du ihop din DIY-kamera, en bit i taget. Självklart medföljer alla de olika delarna i kitet och du hittar även en mängd coola klistermärken för att verkligen göra din kamera riktigt personlig!

När alla delar är på plats behöver du bara sätta in en filmrulle i kamera och starta din fotografkarriär. Och visst måste det vara en häftig känsla att kunna säga att man inte endast tagit bilderna själv, utan även monterat ihop kameran helt på egen hand? Det kallar vi riktig fotokärlek!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lomography Konstruktor Bygg Din Egen Kamera”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter