/
/
Livall Smart Cykelhjälm

Livall Smart Cykelhjälm

1,295 kr

Har du någon i din närhet som älskar att cykla? Då har vi garanterat det bästa presenttipset, nämligen Livall Smart Cykelhjälm! Detta är sannerligen vad man kan kalla för framtidens cykelhjälm då den både har belysning som fungerar som blinkers, inbyggda högtalare och mycket mer. Alla funktioner styrs med hjälp av en kontroll du fäster på styret.

Cykelhjälmar har i alla år sett likadana ut, vilket är märkligt med tanke på att de flesta andra produkter ständigt utvecklas. Man har helt enkelt glömt bort hjälmen och dess viktiga funktion. Som tur är har Livall tagit tag i saken och uppdaterat cykelhjälmen på ett helt otroligt vis. Tack vare den inbyggda belysningen i hjälmen syns du tydligt i trafiken, vilket är extra tacksamt om det är mörkt då cyklister ofta kan smälta in i de mörka vägkanterna. LED-lamporna styr du enkelt genom den medföljande kontroll som du fäster på cykelns styre och de fungerar helt enkelt som blinkers för din cykelfärd.

Livall Smart Cykelhjälp har både inbygga högtalare och mikrofon så du kan lyssna på musik och prata i telefon via Livall-appen under din cykeltur. Har du vänner som också äger en cykelhjälm ifrån Livall kan ni dessutom använda en slags walkie talkie-funktion när ni är ute och cyklar tillsammans! Alla funktioner styr du via kontrollen som fästs på styren och ansluts till både hjälmen och till din smartphone. Kommer du på en bättre present till den cykelintresserade? Vi tvivlar på det.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Livall Smart Cykelhjälm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter