/
/
Liqueur Delight Gör Din Egen Likör

Liqueur Delight Gör Din Egen Likör

385 kr

Letar du efter en present till en riktig likörälskare? Då har vi det perfekta tipset för dig! Med det roliga och lättanvända DIY-kitet Liquer Delight kan du nämligen blanda din helt egna, unika likör med smak av frukt och bär. Experimentera med olika smakkombinationer och hitta din personliga favorit. Snacka om extrapoäng under middagsbjudningen när du plockar fram din helt egna likör som gästerna får smaka på!

Bjud på egentillverkad likör

Med det smarta DIY-kitet Liquer Delight kan du enkelt blanda till dig helt egna likör. I kitet får du med både smakarom, sockerlag och vackra flaskor som det färdiga resultatet kan hällas upp i. Det enda du behöver är vatten och lite vodka, gin eller rom. Sedan är det bara att sätta igång med likörtillverkningen. Många tror att det behövs en mängd olika saker för att skapa egen dryck och att det är både komplicerat och tidskrävande, men så är det inte. Inte så länge du har ett DIY-kitet Liquer Delight.

Att bjuda på en söt och fruktig likör efter middagen är lite utav en klassiker. Men varför inte ta denna klassiker och göra den aningen mer unik? Vi garanterar att vänner och familjen kommer att bli lagom imponerade av din helt hemgjorda likör. Det följer dessutom med ett recepthäfte innehållande 15 spännande och goda smakkombinationer som du kan testa. Vad sägs om den syrliga klassikern Limoncello eller varför inte testa att tillverka den exotiskt smakande Exotic Dream? Allt du behöver (nästan) finns med i DIY-kitet Liquer Delight!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Liqueur Delight Gör Din Egen Likör”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter