/
/
Lifepack Ryggsäck

Lifepack Ryggsäck

2,496 kr

 

Ryggsäcken har varit en trogen följeslagare till människan i många år. Att bära saker på ryggen istället för på armen eller axeln är mycket snällare mot din kropp. På senare år har man återigen börjat inse denna ryggburna väskas storhet och faktum är att man börjat göra seriösa och innovativa uppdateringar på den klassiska ryggsäcken för att den nu ska passa våra behov. Låt oss presentera Lifepack, framtidens ryggsäck!

Men varför är då just denna ryggsäck smartare än alla andra? Jo, anledningen till varför Lifepack är en riktigt praktisk och smart pryl är eftersom den inte endast är rymlig, den innehåller alltifrån en solcellsdriven powerbank till inbyggda högtalare. Inte minst får du plats med alla dina nödvändigheter som kläder och din laptop, du kan även ladda din mobil i ryggsäcken samtidigt som din favoritmusik strömmar ut ur de inbyggda Bluetooth-högtalarna. Det är vad vi kallar för innovation!

Lifepack innehåller flera smarta fack som skyddar dina värdefullaste ägodelar och dessutom finns en dold förvaring i ryggpanelen där du med fördel kan förvara till exempel ditt pass eller andra viktiga handlingar. Som om inte allt detta var nog så har även Lifepack en låsbar dragkedja, ett smart fäste för en vattenflaska samt en inbyggd kapsylöppnare. Låt Lifepack bli din obligatoriska reskamrat!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lifepack Ryggsäck”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter