/
/
Left 4 dead spelet

Left 4 dead spelet

128 kr

Tags ,

Om du gillar shot’em up spel så är Left 4 Dead spelet för dig trots att Left 4 for Dead är så mycket mer än bara ett kuta skjuta spel. Left 4 Dead är snarare ett slags Shot’em up-, skräck och äventyrsspel. Spelet har en story, du skjuter zombies och tar dig från en plats till en annan för att tillslut nå New Orleans.

Left 4 Dead har en grymt skön spelkänsla, schysst grafik, grymma ljudeffekter och har en lagom avancerad story som gör att du snabbt kommer in i spelet och sedan får svårt att slita dig från det. Left 4 Dead-serien består av Left 4 Dead och Left for Dead 2 samt några expansionpack och du kan spela båda spelen på din PC eller din Xbox.

Left 4 Dead – ett multiplayerspel

För att få ut så mycket som möjligt av Left 4 Dead ska du spela i multiplayer mode över nätet. Då kan du bilda ett kooperativ tillsammans med tre andra spelare så att ni tillsammans kan skjuta zombierna sönder och samman. Det är då spelet blir riktigt, riktigt rolig och actionet totalt, men det är inte alltid så lätt att övervinna zombierna. Om dina medspelare inte sköter sig och inte gör sig jobb kan du hamna i flera svåra knipor omringat av zombies. Det finns även ett vs mode då fyra spelare är hjältarna (överlevarna) och fyra personer är fyra utvalda zombies (de infekterade).

Story

Pennsylvania drabbas av den ”gröna influensan” som smittar hela dess befolkning och invånarna förvandlas till zombies, eller närmare bestämt till de smittade. Endast fyra personer visar sig vara immuna mot viruset och dessa personer är de överlevande som kontrolleras av dig och dina medspelare. De överlevande måste kutandes och skjutandes försöka ta sig fram genom flera nivåer som utspelas både i storstäder och på landsbyggden och i slutet av varje nivå hittar de en tillfälligt säker plats där de kan andas ut. Deras slutmål är New Orleans.

I Left 4 Dead 2 börjar historien i Savannah och slutar i New Orleans och här tar sig spelarna fram genom hotellmiljöer, springer över broar, springer på tak och slår sig fram i många andra sköna miljöer. I Left 4 Dead 2 har spelarna fått en mängd nya okonventionella vapen att försvara sig med vilket gör 2:an till ett ännu roligare spel än 1:an.

Om du gillar äventyr och tycker att det känns lockande att mosa zombies på alla möjliga sätt är Left 4 Dead definitivt spelet för dig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Left 4 dead spelet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.