e962428d0c4cb761b0ac2fcb5fd074cf

LED Reflexbält

179 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

När höstmörkret lägger sig som en stor, svart filt över vårt landskap är det viktigt att man syns när man är ute på promenad. Kanske älskar du att ta en joggingrunda ute i friska luften när du kommer hem ifrån jobbet eller kanske brukar du gå en längre promenad med dina hundar. Mörkret faller snabbt när vinterhalvåret närmar sig och många hinner inte hem innan det blir mörkt ute. Då är det extra viktigt att du syns, annars kan det gå riktigt illa. Vanliga reflexer funkar såklart, men nu finns det ett ännu bättre sätt att synas i mörkret, nämligen med det smarta LED Reflexbältet!

Känn dig säker i mörkret

Med LED Reflexbälte kan du känna dig riktigt säker när du befinner dig ute i mörkret. Denna smarta pryl är inte bara en reflex utan den är även upplyst av små LED-lampor som hela tiden gör att du syns i mörkret, inte bara när det till exempel kommer en bil. Dessa små lampor har dessutom flera inställningar, de kan till exempel lysa i ett fast sken eller så kan lamporna blinka. Reflexbältet är naturligtvis uppladdningsbart och när det är fulladdat räcker batteriet i hela 8 timmar!

LED Reflexbältet kan antingen bäras runt midjan eller så kan du ha det tvärs över din ena axel. Du bestämmer vad som är mest bekvämt för dig. Självklart är bältet vattentåligt och du justerar enkelt storleken så att det ska passa just din kropp. Dessutom håller ett kraftigt spänne bältet på plats under hela din promenad, jogging-, cykel- eller ridtur. LED Reflexbälte är en utmärkt present till den som älskar att vara ute på vägarna, även under vintern mörka kvällar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LED Reflexbält”