2ea3c939aa05f97ea4cd5b7bfc76864c

LaMetric Time Smart Instrumentpanel

2,299 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Det går inte att undvika det uppkopplade samhälle som vi idag lever i. Internet har kommit att bli en del av våra liv, vilket såklart kan ses som både positivt och negativt. Vi sms:ar, vi ringer, vi mailar, vi uppdaterar, vi läser, vi jobbar, vi söker. Ja, vi gör nästan allting via internet. Det trillar in mail, det dyker upp några nya följare på sociala medier samtidigt som du lyssnar på musik och går igenom din virtuella kalender för att hålla ordning på dina möten. Ibland känner man nästan att man behöver en assistent som organiserar det virtuella livet. Nu kan du få just det! Säg hej till den smarta kontrollpaneler LaMetric Time – din nya hjälpreda för ditt uppkopplade liv.

Din digitala hjälpreda

LaMetric Time är kontrollpanelen som håller koll på din virtuella värld. Denna intelligenta kontrollpanel som består av en bluetooth-högtalare och en digital display kan bland annat visa tid, väder, notiser ifrån sociala medier, nya mail och massa annat. Kontrollpanelen är uppkopplad till internet via WiFi och de smarta funktionerna styr du enkelt och smidigt med hjälp av LaMetrics app. Här kan du ställa in exakt de funktioner som du vill att din LaMetric Time ska ha.

Din LaMetric Time kan bland annat fungera som klocka och radio samtidigt som den kan visa ditt nyhetsflöde ifrån sociala medier i realtid. Självklart låter kontrollpanelen även dig veta om du har några nya, olästa mail eller om någon börjat följa dig på Instagram. LaMetric Time tillåter dig även att styra hemmets belysning via kontrollpanelen. LaMetric Time är kompatibel med Philips Hue, Netatmo och tjänster som till exempel IFTTT, som tillåter dig att skapa händelsekedjor och anpassade funktioner. Varför inte använda LaMetric Time på kontoret för att öka din jobbmotivation?

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LaMetric Time Smart Instrumentpanel”