/
/
KitchPro Fondue-mugg

KitchPro Fondue-mugg

99 kr

Fredagsmys med godis, snacks och glass är så old school. Numera finns det roligare lösningar för att fixa till det bästa myset någonsin! Varför inte kombinera lite nyttig och god frukt med klassisk choklad för att skapa det ultimata tillbehöret till kvällsmyset, nämligen fondue? Eller varför inte byta ut frukten mot bröd och chokladen mot ost och bjuda på lite fondue som förrätt?

Öka myskänslan med fondue

Att hålla på att värma upp choklad eller ost på spisen och sedan skynda sig att doppa frukten eller brödet kan vara lite utav ett stressmoment. Efter ett tag stelnar ju trots allt det som du har värmt upp och fonduen blir inte lika charmig. Men med KitchPro Fondue-mugg har du en enkel lösning på detta problem. Det enda du behöver göra är att lägga i lite choklad i muggen och ställa ett värmeljus på undersidan av koppen. Självklart medföljer två smarta fonduegafflar i kittet så att du inte ska behöva kladda allt för mycket.

Varför inte hacka upp lite söta jordgubbar, lite melon och lägga fram lite druvor som sedan kan doppas i din favoritchoklad som snabbt värms upp med den smarta KitchPro Fondue-muggen? Eller varför inte köpa hem en riktigt god ost och doppa bitar av surdegsbröd i muggen, som ett tilltugg till ett gott glas vin? Med KitchPro Fondue-mugg är möljigheterna oändliga! Vi rekommenderar denna present till alla som vill sätta lite guldkant på myskvällen utan att behöva krångla för mycket!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”KitchPro Fondue-mugg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter