/
/
Insect Shield Filt med Insektsskydd

Insect Shield Filt med Insektsskydd

499 kr

Vi lever i en tid där allt fler nya, smarta uppfinningar dyker upp. Detta är såklart något att vara glad över eftersom dessa nya uppfinningar sannerligen kan göra stora skillnader i vår vardag när det gäller till exempel komfort. Något som är väldigt irriterande för de som älskar att vara utomhus, särskilt under sommarmånaderna, är alla kryp och insekter som ständigt inkräktar på picknicken, på strandhänget eller under den mysiga grillkvällen. Tyvärr kan dessa oinbjudna gäster totalt förstöra den tidigare härliga upplevelsen. Men nu kan vi erbuda en lösning på detta problem! Vi presenterar stolt Insect Shield-filten med insektsskydd – den perfekta kompanjonen på utflykten!

Smart filt som håller insekterna borta

Insect Shield-filten är den perfekta presenten för den som gillar att vistas utomhus men som ständigt klagar på kliande myggbett och skrämmande fästingar överallt. Denna filt är nämligen behandlad med ett insektsgift (som självklart är helt ofarligt) som håller de irriterande krypen borta ifrån naturmyset! Skyddet håller dessutom i ca 70 tvättar och filten är ett avsevärt bättre alternativ är att täcka sig själv och familjen med illaluktande och kemikaliefyllda insektssprayer.

Slipp besök ifrån myggor, fästingar och andra insekter med Insect Shield-filten! Giftet som finns i filten är helt ofarligt för både människor och hundar så även vovven kan följa med på utflykten. Vi kan inte tänka oss en bättre pryl för sommarens alla mysiga stunder!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Insect Shield Filt med Insektsskydd”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter