/
/
HookUpz 2.0 Smartphoneadapter

HookUpz 2.0 Smartphoneadapter

599 kr

Har du någonsin känt att din zoomfunktion på mobilen helt enkelt inte räcker till? Det blir suddigt, skakigt och helt enkelt bara dåligt. Men ska man verkligen behöva köpa en dyr systemkamera med en monsterlins för att få till de där riktigt snygga närbilderna? Vi har svaret på den frågan och svaret är nej, det behöver du verkligen inte. Inte när Smartphoneadaptern HookUpz 2.0 finns! Nu undrar du säkert vad detta är och det ska vi förklara för dig nu.

Smartphoneadaptern HookUpz 2.0 är helt enkelt en slags kikare som du kopplar ihop med din mobil för att ta riktigt häftiga närbilder! Man kan säga att denna adapter fungerar som ett objektiv till en systemkamera, det är bara ett lite smidigare och lite mer ekonomiskt alternativ. Tekniken som används kallas för digiscoping och är utmärkt för dig som sysslar med fågelskådning, studerar föremål i mikroskop eller beundrar stjärnhimlen med hjälp av ett teleskop. Med hjälp av smartphoneadaptern HookUpz 2.0 kan du faktiskt spara det du ser som ett foto!

Denna smarta adapter monterar du enkelt ihop tillsammans med de flesta smartphones. Det är inte svårare än att du klämmer fast din smartphone i adapterns hållare och justerar positionen så att din kamera hamnar rätt i förhållande till optiken som sedan kläms fast på den andra sidan av adaptern. Sedan är det bara att sätta igång med ditt filmande och fotande!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”HookUpz 2.0 Smartphoneadapter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter