/
/
Gör din egen ost-kit

Gör din egen ost-kit

399 kr

Ostbrickan har varit ett kärt tillskott till många middagar genom åren. Den ger en känsla av lyx och det finns oftast en smak som passar de flesta. Dessutom kan en härlig ostbricka både vara den perfekta starten på en trevlig middag likväl som den kan vara det ultimata avslutet. Ostar är trots allt en bra kombination till det mesta. Visste du att ost lockar fram samma lyckohormoner som choklad gör?

Dock kan ostar vara dyrt och visst skulle det kännas lite roligare att kunna bjuda på en ost man själv gjort. Men att göra egen ost verkar både svårt, dyrt och komplicerat… Eller? Nej, inte med detta Gör din egen ost-kit! I detta kit hittar du allt du behöver för att skapa dina helt egna, unika ostar och det enda du behöver göra är att tillsätta. Och mjölk är ju knappast en dyr vara.

Följ instruktionerna som medföljer i kittet och låt dig inspireras av dina egna favoritsmaker. Sedan kan du stolt presentera dina helt egna ostar på middagens ostbricka. Låt ostarna avnjutas tillsammans med lite goda kex, lite frukt och varför inte ett gott glas vin? Luta dig tillbaka och låt dina gäster beundras av dina makalösa kreationer. Kanske blir en av just dina ostar en ny favorit! Om du känner en riktig ostälskare tvivlar vi på att du hittar en bättre present än ett Gör din egen ost-kit.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gör din egen ost-kit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter