/
/
Giant Microbes

Giant Microbes

79 kr

Tag

Mjukisdjur har alltid varit populära presenter till såväl barn som till den man älskar på alla hjärtans dag. Gulliga nallebjörnar är en riktig klassiker även om den fått en hel del konkurrens av mjukishundar och andra mjukisdjur, men i stort sett har utbudet sett likadant ut i åratal fram tills nu.

Nyligen presenterade företaget Giantmicrobes Inc en gigantisk serie med gosedjur som liknar de mikroorganismer vi inte kan se med blotta ögat, men deras Giant Microbes är såklart betydligt större, därav namnet Giant Microbes.

I deras sortiment hittar du 44 olika Giant Microbes såsom alger, röda blodkroppar, hjärnceller, nervceller, salmonella, karies, malaria, hepatit C och mindre trevliga könssjukdomar herpes, klamydia och HIV. Låter det osmakligt? Tja, kanske det, men roliga är de och många av gosedjuren är faktiskt riktigt gulliga, t ex herpes och hosta.

I vilket fall som helst är det här skojiga presenter att ge bort, inte minst som krya-på-dig-present till den som har drabbats av t ex magsjuka eller öroninflammation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Giant Microbes”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.