/
/
Flow Nidal Design-brandvarnare

Flow Nidal Design-brandvarnare

369 kr

Brandvarnare är ett måste i varje hem. Man vet aldrig när olyckan är framme och står man utan brandvarnare kan det gå riktigt illa. Ändå är det många som tar många brandvarnaren för givet och struntar i om den inte fungerar eller inte, vilket är dumt på alla sätt och vis. Brandvarnaren är alltså en livsviktig del av vårt hem, men trots detta så har den inte fått den uppmärksamhet den förtjänar, rent stilmässigt. Men detta har nu förändrats! Säg hej till Designbrandvarnaren Flow Nidal, en brandvarnare med stil!

Brandvarnare eller dekoration?

Den söta, optiska brandvarnaren Flow Nidal är utformad som en snygg fågelholk. Den har ett snyggt tak gjort av trä, den är enkel att fästa på väggen och den följer självklart de europeiska säkerhetsbestämmelserna. Det är helt enkelt en brandvarnare som säkrar ditt hem med stil.

Varför brandvarnarna sett likadana ut i alla år är svårt att begripa. Denna vita, plastpuck ser man i de flesta hem men ändå har den inte fått den uppdatering som den egentligen förtjänar. Med Flow Nidal är det svårt att avgöra om det är en brandvarnare eller en snygg inredningsdetalj. Därför rekommenderar vi att du ger bort en Flow Nidal till alla som du känner! Denna stilrena pryl kan trots allt rädda liv och livet är ju den allra bästa presenten vi någonsin fått.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flow Nidal Design-brandvarnare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter