/
/
Flic Single Smart Knapp

Flic Single Smart Knapp

299 kr

Framtiden är här. Med hjälp av Flick Single Smart Knapp kan du enkelt skapa ett smartare hem och en bekvämare vardag – med hjälp av en enda knapptryckning! Flick Single Smart Knapp kan hjälpa dig med allt ifrån att tända och släcka lampor, till att starta Spotify och dimma belysning i hemmet. Perfekt för dig som är ute efter en lite smidigare vardag.

Skapa ett smartare hem – med en knapptryckning

Vi har kommit till en tid där det enda du behöver för att skapa ett smartare hem är en knapp. Flick Single Smart Knapp styrs enkelt med hjälp av Bluetooth och du kan ha upp till tre funktioner för varje knapp. Dessa funktioner styrs med hjälp av tre kommandon: klicka, dubbelklicka och håll inne.

Med hjälp av den tillhörande appen kan du ställa in vad du vill ska hända vid varje kommando. Det kan vara allt ifrån att en särskild person ska ringas upp eller att Spotify ska startas. Du kan även använda Flick Single Smart Knapp för att släcka, tända eller dimma belysning i ditt hem eller så kan du använda knappen som en fjärrutlösare till din selfiekamera! Användningsområdena är oändliga och därför anser vi att Flick Single Smart Knapp är en perfekt knapp till personen som gillar att skapa en bekvämare vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flic Single Smart Knapp”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter