/
/
Flasklampa

Flasklampa

119 kr

En flasklampa kan blåsa liv i nästan vilken flaska som helst och ger ett vackert sken som gör sig bra under myskvällen. Den lilla lampan ser ut som en helt vanlig flaskkork och förstör alltså inte intrycket av den fina självlysande flaska åstadkommer, men botten av korken består av en liten LED-lampa som skapar själva ljuset. När du vill få din flaska att lysa vrider du bara på korken och kör ner den i flaskan så har du en alldeles unik och smakfull ljuskälla.

Om man trycker ner lampan i en snygg gammal vinflaska eller whiskeyflaska sprider den harmoniskt ljus och själva flaskan blir en del av det smakfullt inreda hemmet, den skapar en pittoresk känsla och en härlig atmosfär. Flaskan kan med fördel placeras på ett vardagsrums- eller köksbord, på en fin byrå, i bokhyllan eller på fönsterbrädan. Eller varför inte på alten under den sena sommarkvällen när ni sitter och myser med ett glas vin? Bara din fantasi sätter gränsen.

En flasklampa är en perfekt present för alla inredningsfreaks och för folk med en känsla för smakfullhet eller genuinitet. Flasklampan är dessutom ett måste vintermörkret och är alltså ett utmärkt julklappstips.

Lampan drivs av ett litet uppladdningsbart batteri som håller i 2,5 timmar och som laddas upp på bara en timme.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flasklampa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.