/
/
Fidget Stick

Fidget Stick

79 kr

Få kan ha undgått att missa den stora trenden med Fidget Spinners. Dessa små, snurrande leksaker tog världen med storm och numera kan du hitta en Fidget Spinner i princip vart som helst. Ja, människor har till och med gjort en konst av det genom att göra olika konster. Man kan med andra ord gott och väl kalla det för en slags revolution inom leksaksindustrin. Dessutom har denna leksak även förtrollat många vuxna, rastlösa händer. Hur som helst, nu har Fidget-branschen levererat sin allra nyaste utgåva – nämligen den underhållande och beroendeframkallande Fidget Stick!

Underhåll dina rastlösa händer

Har du rastlösa händer? Då är du knappast ensam. Många är de som ständigt letar efter något att snurra på, trixa med och flippa runt. Det kan handla om allt ifrån sladdar till pennor eller andra små saker. Låt oss nu presentera den allra nyaste prylen som kan göra dina rastlösa händer nöjda. Med roliga, innovativa och trick-vänliga Fidget Stick kan du både göra häftiga tricks samtidigt som du håller dina händer aktiverade!

Fidget Stick är helt enkelt en cylinder i trä som har tyngder i båda ändarna, vilket gör att den hela tiden reser sig upp när du välter den. Detta innebär att du kan snurra, flippa och rulla den hur du vill och du kan dessutom balansera cylindern mellan dina fingrar på flera olika vis. Här finns inga gränser för hur många och hur coola tricks du kan göra, det handlar bara om övning! Fidget Stick, som självklart kommer i flera olika färger, är alltså den perfekta presenten för kompisen med rastlösa händer!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fidget Stick”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter