/
/
Elmoped Drax

Elmoped Drax

20,999 kr

En dyr men fantastisk present till din tonåring som nyss fyllt 15, kan vara elmopeden Drax. Se fram emot en reaktion som ni bara måste fånga på film när födelsedagsbarnet upptäcker vad som finns där under presentpappret.

En elmoped ligger helt rätt i tiden. Elmopeder är betydligt mer kostnadseffektiva, och dessutom för de mindre oväsen än de traditionella bensinmopederna. Det gör att både ungdomar och vuxna ger tummen upp. Kör snabbt och smidigt men utan att släppa ut en massa giftiga avgaser.

Elmopeden Drax Rough, är en mycket prisvärd kvalitetsskoter för den som vill ha en riktig lyxig elmoped. Chassi, design och motor är byggda i hög kvalité, och körglädjen är i toppklass.

En bättre elmoped hittar du inte, men söker du efter en billigare elmoped så rekommenderar vi denna guide till elmopeder. Där kan du läsa mer om märken som också erbjuder sportig design men till ett lägre pris.

Drax är för övrigt ett svenskt märke som en gång grundades av två vänner. Märket har inte bara elmopeder. De står också bakom populära bensinmopeder. När du väljer en Drax elmoped får du ett litium-batteri och det är också en god anledning till att du kommer lite längre med den efter varje laddning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Elmoped Drax”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter