/
/
Denver 360° Actionkamera

Denver 360° Actionkamera

1,995 kr

Vart man är vänder blicken nu för tiden finns där någon form av actionkamera. Vi filmar som aldrig förr helt enkelt och det måste man ändå vara tacksam för. Tänk bara på hur många otroliga filmer vi idag kan skapa tack vare dessa små och behändiga kameror med fantastisk upplösning! Våra minnen kan numera sparas på otroliga vis som definitivt inte var möjligt tidigare.

Vi presenterar stolt en av framtidens actionkameror- Denver 360 Actionkamera. Denna actionkamera tillåter dig att filma i 360 graders vinkel och självklart filmar du i kristallklar HD-upplösning. Anledningen till att denna smarta lilla kamera kan filma i 360 grader beror på att den har två linser som tillsammans kan filma ett helt varv. Dessutom styr du kameran via en smidig smartphoneapp! Skulle du ha tid och lust kan du även med hjälp av en dator och Denvers egna mjukvara skapa helt egna och unika VR-filmer som du sedan kan titta på med hjälp av VR-glasögon. Det är vad vi kallar en riktig framtidsupplevelse!

Som om inte detta vore nog får du även med ett stativ, ett fäste för din hjälm och cykelstyre samt ett vattentätt hus till kameran. Actionkameran ansluts enkelt till din smartphone via wi-fi, som du sedan kan använda för att antingen fjärrstyra kameran eller för att strömma video live. Vi kan inte komma på en bättre present till den action- och filmintresserade!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Denver 360° Actionkamera”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter