/
/
The Dash

The Dash

2,990 kr

Världens bästa present till den träningsintresserade är här! The Dash ger dig fri rörlighet – på riktigt. Här behöver du inga jobbiga sladdar, olika appar som registrerar din aktivitet eller ens din telefon för den delen. Dessa smarta hörlurar med in-ear-design spelar upp musik ifrån sitt personliga minne, så lämna med fördel mobilen hemma. De kan även anslutas trådlöst till din dator eller mobil om du väljer att ha med din enhet och lyssna på din favoritmusik därifrån.

Vid fysisk aktivitet förvandlas de dessutom till en aktivitetsmätare. Din puls, dina steg och den tid du tränar mäts och du blir uppdaterad – direkt i dina öron! Om inte allt detta vore nog så är de även vattentåliga. Att simma flera kilometer behöver inte längre vara tyst och tråkigt, varför inte sätta på din favoritpodcast eller ljudbok? Och en passande låt samtidigt som du surfar fram på vågorna i solnedgången maxar din upplevelse!

Optiska sensorer med touchfunktion gör det enkelt för dig att styra träningsfeedback, musik och samtal med lätta tryck och små rörelser med dina fingertoppar. The Dash är inte bara coola och snygga, utan också bekväma tack vare den anpassade designen till örats form. Fullständig frihet är inte längre bara en dröm!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Dash”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter