/
/
CGear Sand-free Mat

CGear Sand-free Mat

695 kr

Även om sommar, sol och strand är det som många längtar efter (särskilt under de mörkaste månaderna) så är det svårt att inte bli irriterad på all sand som tar sig in i princip överallt, hela tiden. Sand i mobilen, sand i baddräkten, sant i hörlurarna… Listan kan göras lång och det är minst lika irriterande varje gång man ska göra rent samtliga apparater (och kroppsdelar) ifrån jobbig sand. Detta kan som sagt skapa lite dålig stämning på stranden. Vad skulle du säga om vi sa att det numera finns en lösning på detta sandiga problem?

Låt oss presentera CGear Sand-free Mat, ett underlag som alltid är fritt ifrån sand och damm! Nu kanske du undrar hur detta är möjligt? Är detta ännu en futuristisk pryl med ultramodern teknik? Ja, lite så är det. Faktum är att denna matta har en patenterad teknik vars ursprungliga syfte var att hålla helikopterplattor rena ifrån onödig smuts som kunde virvla omkring. Numera kan du ha en egen sådan matta med dig på stranden eller på picknicken för att slippa irriterande sandkorn och annan smuts.

Som om inte detta var nog så absorberar mattan inte fukt av till exempel blöta badkläder. CGear Sand-free Mat har även öglor som gör att du enkelt kan fästa mattan i marken så att den inte flyger iväg under stormigare stranddagar. En perfekt present till den som gillar att hänga på stranden, men som inte gillar irriterande sand lika mycket.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”CGear Sand-free Mat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter