/
/
Capsul’in Fyll Själv-Kaffekapslar

Capsul’in Fyll Själv-Kaffekapslar

119 kr

Är du en riktig kaffeälskare? Då är du sannerligen i gott sällskap. Kanske hör du till skaran som älskar sin snabba och smidiga kaffemaskin som sparar mängder med tid varje dag, men som i hemlighet drömmer om det där underbara finkaffet som säljs på det exklusiva kafferosteriet i stan. Tyvärr tar det allt för lång tid att fixa till finkaffet på morgonen, så du får nöja dig med din vanliga kaffemaskin med Nespressokapslar… Eller? Låt oss presentera årets kompromiss, och något som garanterat kommer göra succe som present, nämligen Capsul’in kaffekapslar!

Fyll kapslarna med ditt favoritkaffe

Denna fantastiska uppfinning tillåter dig att byta ut dina Nespressokapslar mot ditt alldeles egna favoritkaffe. Därmed kan du avnjuta en exklusiv kopp kaffe med hjälp av din snabba kaffemaskin! Capsul’in kaffekapslar används endast en gång och erbjuder dig en valfrihet utöver det vanliga. Fyll kapslarna med ditt favoritkaffe, te eller choklad. Varför hålla dig till samma gamla smaker när du kan testa något nytt varje morgon!

Att fylla kapslarna med pulver går blixtsnabbt, instruktioner finns med i förpackningen, men om du ändå känner att du har för lite tid på morgonen så kan du alltid fylla några kapslar åt gången och förvara dem lufttätt. På så sätt har du frukostkaffet redo på bara några få sekunder. Capsul’in kaffekapslar är den perfekta presenten till den som tröttnat på sitt vanliga kaffe och som vill vidga sina kaffevyer!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Capsul’in Fyll Själv-Kaffekapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter