/
/
Campfire Popcorn Maker

Campfire Popcorn Maker

299 kr

Föreställ dig att du sitter framför en öppen eld mitt i skogen. Det skrattas, sjungs och samtalas bland dina vänner. Kanske plockas det fram en gitarr och bjuds på lite allsång. Det är riktig skön stämning, men det är något som fattas.. Popcorn! Vad är väl en campingkväll utan ljudet av poppande popcorn över elden? Ingen mikro finns inom synhåll, men ditt umgänge har tur för du packar upp din Campfire Popcorn Maker!

Campfire Popcorn Maker är inte bara smidig att ha med sig i packningen och lätt att rengöra, den har även ett utdragbart handtag som håller dig på ett säkert avstånd ifrån elden så du slipper bränna dig och tillåter dig också att kunna skaka om grytan. Brända popcorn är alltså inte något du behöver oroa dig för (kanske bara om du råkar fastna i någon riktigt svängig allsång). Det enda du behöver göra är att tillsätta lite olja och efter mellan 3-5 minuter har du det perfekta snackset!

Att fixa popcorn över öppen eld (eller varför inte på grillen?) har aldrig varit ett så litet problem. Men var försiktig och framför allt snabb – det kan hända att popcornen tar slut alldeles för fort…

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Campfire Popcorn Maker”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter