/
/
Cabeau Evolution Pillow Nackkudde

Cabeau Evolution Pillow Nackkudde

399 kr

Föreställ dig att du sitter på ett flygplan. Du har flera timmars resande framför dig och dina ögon svider av trötthet. Att sova bekvämt på flygplan är ett oändigt mysterium som många försökt lösa, men utan lycka. Vad sägs om att vi kan erbjuda dig en lösning på sömnproblemet här och nu? Slipp obekväma sovpositioner och en värkande nacke – vi presenterar världens bästa nackkudde Evolution Pillow!

Nu tänker du säkert att det redan finns massor av uppblåsbara kuddar för just detta ändamål, men Evolution Pillow är inte riktigt som de andra. Detta är Ferrarin av alla sovkuddar! Passformen justeras enkelt med spännen och din nacke vilar tryggt och stabilt på upphöjningen gjord av memoryskum som dessutom  formas efter din huvudposition. När du vill packa ihop kudden kläms den smidigt ihop till halva sin storlek, läggs i sin tillhörande påse och får plats i din väska. Som om detta inte vore nog så har Evolution Pillow även en ficka där du kan ha din mobil.

Vem vill stiga av planet, tåget eller bussen med en öm nacke och brist på energi? Starta istället din resa på allra bästa sätt, med en stund skön sömn eller bara en härlig vila med din favoritmusik i öronen, så garanterar vi att ditt humör inför kommande äventyr kommer förhöjas!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cabeau Evolution Pillow Nackkudde”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter