/
/
Brownie Maker

Brownie Maker

199 kr

Låt oss vara ärliga. Hur många av oss känner något varmt sprida sig i kropp och själ när man hör ordet brownie? Denna förtrollande, söta och perfekt kladdiga chokladskapelse har sannerligen fått en hel del munnar att vattnas genom åren. Brownien är helt enkelt här för att stanna och det är vi glada för. Det är många som ger sig på att baka egna brownies. Kanske är man lite trött på köpta kreationer eller kanske vill man helt enkelt kunna avnjuta denna himmelska chokladskapelse när som helst. Tänk att kunna slänga ihop sagolika brownies när som helst och få all ära för deras perfekta sötma och konsistens. Dock är det inte särskilt enkelt att få till den perfekta brownien… Förrän nu!

Vi kan gladeligen presentera Brownie Maker – perfekta brownies på bara 10 minter! Låt oss kalla det ett våffeljärn, fast helt och hållet anpassad för chokladbakelser. Slipp diska jobbiga plåtar som måste skrubbas rena efter att hälften av dina kakor bränts fast i ugnen. Man blir inte särskilt sugen på att baka brownies när man tänker på det, eller hur?

Nej, att baka på plåt är passé, vi bakar hellre utan krångel med snabba och smidiga Brownie Maker. Använd ditt favoritrecept eller varför inte testa de recept du får med i din Brownie Maker? Därefter häller du helt enkelt ner smeten direkt i din browniemaskinen, stänger locket och väntar i 10 minuter. Lyft locket och beskåda 6 stycken perfekta brownies, redo att ätas! Kan du hitta en bättre present till den bakintresserade? Vi tvivlar på det.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Brownie Maker”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter