/
/
BioLite CampStove 2

BioLite CampStove 2

1,599 kr

Känner du någon som älskar att campa ute i naturen? Kanske har du hört denna person regelbundet gnälla på hur jobbigt det är att hela tiden släpa med sig bränsle ut på de olika campingturerna? Då kan vi erbjuda den ultimata presenten till denna person, nämligen BioLite Campstove 2! Detta smarta campingkök är inte bara miljövänligt, det kräver inte heller att du släpar med dig massa onödigt bränsle. Låt oss titta närmare på denna strålande campinguppfinning.

Använder du dig av BioLite Campstove 2 är det enda bränsle du behöver de kvistar och grenar som du hittar runt omkring dig. Campingköket använder dessutom detta bränsle effektivt då de inbyggda fläktarna ger dig en jämn låga, helt utan flammor och rök som kan skada både miljön och dina ögon, som kan koka upp en hel liter vatten på mindre än fem minuter! Vad sägs om det? Miljövänlig och effektiv helt enkelt.

Som om inte detta vore bra nog så har detta campingkök ifrån framtiden en inbyggd generator som omvandlar värmen ifrån köket till elektricitet. Här kan du ladda vad som helst, så länge det har ett USB-uttag. Att kunna ladda sin smartphone med hjälp av eld måste vara definitionen av innovation. En extra bonus är att det även följer med en lampa som du enkelt ansluter till BioLite Campstove 2:s USB-uttag. På så sätt har du full koll på matlagningen, även när mörkret faller. Detta måste vara den optimala presenten till den campingintresserade. Vi kan då inte komma på en mer lämplig present!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BioLite CampStove 2”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter