/
/
Bio för två med läsk & Popcorn

Bio för två med läsk & Popcorn

299 kr

En klassisk present och julklapp till det gifta paret som gillar biofilmer, men som aldrig riktigt kommer iväg, är två biobiljetter. Eller snarare, två biobiljetter gillas av alla som gärna bjuder med en kompis eller sin partner på bio bara det inte kostar något. Att fly in i en varm biograf i vintermörkret och uppleva en riktig bra film på en riktigt stor duk är ingen man tröttnar på i första taget. Det är de få stunder man verkligen kan koppla bort allt som sker där ute och fly in i en annan bättre (eller sämre) verklighet.

Nu tycker vi på presenterna.se inte att två biobiljetter är en speciellt bra present om de inte kombineras med läsk och popcorn, ett måste för alla biobesök. Därför presenterar vi denna enkla, men otroligt uppskattade, upplevelsepresent: Bio med läsk och popcorn för två!

Läsk och popcorn kanske inte någon jättemeny precis men det räcker gott och väl när man ska se på bio, för vem skulle vilja inta en trerättersmeny i biografen? Det skulle bli alldeles för mycket spill och folk omkring er skulle inte orka höra på ert smaskande, däremot är knastrande popcorn helt accepterat i denna sköna miljö.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bio för två med läsk & Popcorn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.