/
/
Avegant Glyph Video Headset

Avegant Glyph Video Headset

5,495 kr

Om vi säger att det är möjligt att ta med sig en bio-upplevelser vart du än befinner dig, vad säger du då? Du kanske inte tycker att det låter särskilt trovärdigt men faktum är att detta numera är fullt möjligt. Vi har sannerligen en hel del att tacka den tekniska revolutionen för, inte minst för att de har gett oss Avegant Glyph Video Headset. Denna smarta pryl tillåter dig att omslutas av videoupplevelser i toppklass – vart du än befinner dig.

Bra ljud, bra bild, ostörd njutning, var som helst, när som helst. Låter inte det som en fantastisk uppfinning? Det tycker i alla fall vi! Avegant Glyph Video Headset är en portabel videupplevelse som låter dig kombinera ljud och bild av högsta kvalitet. När det gäller headsetets bild så är det ingen vanlig skärm du tittar på. Istället reflekteras ljus genom över 2 miljoner små speglar som sedan projiceras i dina ögon. Detta skapar därför en mycket skarpare, behagligare och framför allt naturligare upplevelse för ögonen än vad en vanlig skärm skulle ha gjort. Som sagt, dagens teknologi är verkligen imponerande.

Koppla in din smartphone, dator, drönare eller spelkonsol till din Glyph och kliv in i din ostörda bubbla som tar dig till en annan värld för en stund. Avegant Glyph Video Headset är perfekt att ha när du till exempel reser eller när du vill köra en riktig spelkväll hemma i tv-soffan. Som om inte detta vore nog stöder även Avegant Glyph Video Headset 3D-film och 360-videos! Känner du någon som är riktigt teknikintresserad är detta förmodligen den mest uppskattade presenten vi kan föreställa oss. Välkommen till framtiden!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Avegant Glyph Video Headset”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter