/
/
Aquafun Slide & Splash Vattenglidbana

Aquafun Slide & Splash Vattenglidbana

249 kr

Sommaren är aldrig långt borta och vad är mer förknippat med sommar än sol, vatten och lek? Att leka med eller i vatten har varit något som vi människor länge uppskattat. Det spelar ingen roll om man är gammal eller ung, vattenlek är för alla. Människor flockas vid hav och sjöar under sommaren och vattenland är extra populära utflyktsalternativ. Men varför besöka ett vattenland när du kan skapa ditt eget – direkt i din egen trädgård? Låt oss presentera Aquafun Slide & Splash, sommarens roligaste pryl!

Ett vattenland i din egen trädgård

Aquafun Slide & Splash är en fartfylld, fantastiskt underhållande och 4,7 meter lång vattenglidbana som erbjuder ett maximalt glid. Det enda du behöver göra är att rulla ut vattenglidbanan i trädgården, sätta på vattnet i trädgårdsslangen och låta vattnet rinna medan du far fram på det hala underlaget. Skratt och skoj utlovas till hela familjen med Aquafun Slide & Splash!

Det vatten som trädgårdsslangen sprutar ut salmas i slutet av banan tack vare den uppblåsbara kanten och erbjuder ett stort splash när du avslutar ditt fartfyllda åk. Vi kan inte tänka oss en roligare och mer svalkande aktivitet för de där extra varma sommardagarna. Varför inte anordna en tävling om vem som är trädgårdens bästa vattenglidare? Gör en turnering och ta tid på varandra. Vi lovar att Aquafun Slide & Splash kommer göra dina sommardagar lite roligare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Aquafun Slide & Splash Vattenglidbana”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter