/
/
Airboard Denver 8″

Airboard Denver 8″

3,995 kr

Tröttnar du ibland på att ta dig fram i livet på ben som egentligen skulle behöva vila lite mer? Kanske har du en hemsk träningsvärk? Ibland önskar man att det fanns ett sätt att fara fram med vinden i håret, helt utan ansträngning. Nu kan detta önsketänkande bli verklighet! Med Airboard Denver är detta inte längre bara en fantasi. Den ser inte bara cool ut, utan du ser också cool ut när du svävar fram över vägarna!

Airboarden rör sig framåt på hjul som är självbalanserade och har en gyroskopisk teknik. Detta underlättar för dig när du med din kroppsvikt styr Airboarden framåt, bakåt och åt sidorna. På plattorna du står på finns sensorer så känsliga att de känner av minsta rörelse du gör! Hur häftigt låter det?

Kom dock ihåg att du styr med din balans, det kan vara lite ovant direkt i början men övning ger färdighet. Din balans och kroppskontroll kommer stiga till oanade höjder när du lär sig manövrera din Airboard! Och räkna med att du kanske måste lära upp en och annan sugen vän eller familjemedlem…

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Airboard Denver 8″”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter