/
/
3-i-1 Campinglampa

3-i-1 Campinglampa

499 kr

Har du en kär vän eller familjemedlem som är ett stort fan av att tälta och campa? Kanske har du hört denna person gnälla över alla insekter, hur mörkt det kan bli och hur irriterande det är när batteriet i mobilen tar slut efter att man insett att man glömt sin powerbank hemma? Det finns många fina stunder under campingturen, men det går inte att förneka att vissa stunder kan vara ack så irriterande. Det spelar ingen roll hur vacker solnedgången är när man har femhundra myggor som svärmar runt dina bara armar.

Nu finns det dock en lösning på de allra vanligaste campingproblemen! Lösningen heter 3-i-1 Campinglampa och är kanske en av de smarta uppfinningarna någonsin för de lätt irriterade camparna. Denna campinglampa är nämligen en kompott av en vanlig lampa, en insektsdödare och en smart powerbank! Den har även en smart upphängningskrok och är helt enkelt den perfekta kompjonen under campingturen. Lampans ljus är dessutom dimbart vilket innebär att den passar minst lika bra till nattliga promenader och lugna lässtunder i hängmattan. Samtidigt slipper du omringas av hungriga myggor och du kan även ladda din mobil i lampans powerbankuttag. Som sagt, vi kan inte tänka oss en smartare present till camparen.

Vem orkar släpa med tunga ficklampor, insektssprayer som ändå inte fungerar och powerbanks som man ändå oftast glömmer hemma? Nej, ge plats åt din nya campingkompis 3-i-1 Campinglampa!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”3-i-1 Campinglampa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter