Skicka tårta

Inget födelsedagskalas utan en rejält smaskig tårta, så är det bara. En tårta är lika viktig som födelsedagspresenterna och är även en självklarhet på bröllop, dop och andra högtider. Värden brukar stå för tårtan på kalaset eller festen, men en tårta fungerar lika bra som en överraskningspresent. Att få en överraskningstårta levererad till dörren är bland det roligaste som finns. Ett tårtbud uppskattas minst lika mycket som ett blombud, förmodligen ännu mer eftersom de flesta inte förväntar sig att få en supersmaskig tårta levererad till sin dörr. Att skicka en tårta är ett av de allra bästa sätten att visa uppskattning, ett sätt att visa att du verkligen bryr dig.

Skicka tårta här >.>

Skicka Tårta

Det är mycket enkelt att skicka tårta över nätet. Den allra bästa sajten för att skicka tårta över nätet är SkickaTårta.se. SkickaTårta är en väletablerad sajt som skickar tårtor över hela landet och sajten fick det prestigefyllda priset årets nykomling 2011 av föreningen Svensk Distanshandel.

SkickaTårta har ett stort nätverk av lokala bagerier över hela Sverige och levererar alltid purfärska bakverk tillverkad av de bästa råvaror. Här finns massor av fina tårtor att välja på, som chokladtårtor, prinsesstårtor, gräddtårtor, marängtårtor och till och med smörgåstårtor. Dessutom har Skicka Tårta en särskild kategori med födelsedagstårtor, studenttårtor och barnkalastårtor.

Beställning och leverans

När du har hittat en snygg och smaskig tårta på SkickaTårta väljer du hur många bitar tårtan ska ha, klickar på ikonen köp nu, fyller i leveransadress, väljer en betalningsmetod (bankkort, internetbank eller faktura), fyller i speciella önskemål och skickar din beställning. Mycket enkelt gjort.

När du ska skicka en tårta kan den levereras redan nästkommande dag, ibland redan samma dag. Det är emellertid alltid bäst att beställa tårtan några dagar i förväg, men tveka aldrig att kontakta SkickaTårta.se även med kort varsel. Det brukar lösa sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.